Baas in kaas

VLEESPRODUCTEN

DE ORGANISATIE

De Serrano ham van Kaashandel van Dreumel BV is een kwaliteitsproduct en wordt naar oud traditioneel recept gemaakt. De Serrano ham van komt uit de stad Valencia die beroemd is door haar mooie omgeving en vele sinaasappelplantages.
De fabriek ligt direct aan een zoutwater binnenzee, ┤┤La Albufera┤┤.  Serrano ham wordt alleen gemaakt van vlees van varkens die in Spanje zijn gefokt en geslacht. Na productie worden de hammen nog een keer gecontroleerd, omdat door Kaashandel van Dreumel BV alleen de beste Serrano hammen worden gekocht. De ham wordt met de hand door middel van grof zeezout gezouten. Nadat de ham een tijdje gelegen heeft wordt hij gewassen en in luchtgecirculeerde kamers gehangen. Hier doorlopen ze alle 4 de jaargetijden. Daardoor krijgt de ham deze bijzondere smaak, fijn zoet en tegelijk zout.

Door dit traditionele vervaardigen zonder chemische stoffen is de Serrano ham van Kaashandel van Dreumel BV een natuurproduct van een zeer goede kwaliteit. De Serrano ham bevat  veel prote´nen, fosfor, calcium en ijzer en tevens vitamine B1 en B2. In zuidelijke landen wordt de Serrano ham zeer veel gegeten. Probeer dit buitengewone natuurproduct eens, in dunne plakjes gesneden is het een heerlijke delicatesse.

DE PRODUCTEN

ZUIVEL

VLEES

WIJN

SPECIALITEITEN

BUITENLANDSE KAAS

SPECIALE AANBIEDING

JUMBO AANBIEDING


N.E.C. NIJMEGEN

BOERENKAAS

PAGE DOWN

HOME